Intre dealuri e o casă (Dealurile Măgurii VI)

Măgura – Braşov e un loc unde oriunde te uiţi vei vedea ceva frumos, pitoresc … aş putea spune că acest sat a fost desenat de un mare pictor special pentru toţi pictorii, desenatorii şi fotografii ce vor urma: pentru ca toţi să putem veni aici şi să avem acest „mare teren de joacă”.

Dealurile oferă suport subiectului iar munţii şi pădurile din spate creează o imagine puternică a unor proporţii impresionante. E adevărat că aproape la fiecare pas mă întreb oare cum arată pâlcurile de copaci toamna sau ce linii „desenează” casele şi gardurile de lemn pe timpul iernii.

Negreşit că voi afla iar momentan mă desfăt cu lumina caldă a după amiezilor de vară. Spre seară lumina devine filtrată de vârfurile copacilor. Momentul în care soarele se ascunde dincolo de creste e cu mult înaintea apusului dar atunci e vremea compoziţiilor puternice care să compenseze lipsa luminii.

Măgura e un deliciu pentru fotografi şi dacă nu ai fost încă acolo, atunci mergi!

Intre dealuri e o casa

Intre dealuri e o casa

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Un raspuns la Intre dealuri e o casă (Dealurile Măgurii VI)

  1. aura says:

    si nu doar pt fotografi…pt mine,ar fi un deliciu sa traiesc acolo,sau in orice loc,unde e verdeta multa si o..casuta ca cea din imagine…sufletul meu tanjeste dupa ce exprima,ea …LINISTE!!!!!!!!

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare