Lumină

Momentele de dinaintea furtunii sau cele ce urmează imediat după sunt întotdeauna cu potenţial mare. Chiar dacă nu urmează o furtună dar o acumulure mare de nori poate aduce surprize. Potenţialul sau surprizele sunt date de spărturile din nori şi de felul cum lumina ajunge să fie filtrată în raze. Uneori arată ca o „ploaie” de lumină, alteori raze într-o singură direcţie, altă dată se văd raze care emană dintr-un punct în toate direcţiile.

Un alt efect foarte fain este dat de petele de lumină care arată incredibil pe lanurile galbene sau roşiatice pentru că se creează un contrast foarte puternic cu zonele din jur. Mai întotdeauna în astfel de momente ies la fotografia pentru că lumina potenţială face din orice subiect o fotografie interesantă.

Lumină

Lumină

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Un raspuns la Lumină

  1. daniela says:

    in imaginea alaturata ,eu observ legatura incontestabila dintre cer si pamant;se privesc in ochi;cerul vorbeste si pamantul asculta ,pamantul primeste cu drag mangaierile soarelui,ca o dezmierdare[interesanta-i imaginea ochiului !nu m-am gandit nici macar o clipa ca daca Pamantul ar avea ochi ar fi deschisi la culoare[ verzi sau albastri ,dupa cum se vede in imagine]!!!…

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare