Sub liniștea razelor de soare

Întins pe iarbă, mirosind pământul, cu aerul muntelui în față … sub razele soarelui de dimineață am surprins trezirea din noapte a acestor trei pitici.

Cu capetele ciufulite, cu frunzulițele puțin umede mișcându-se în bătaia lină a vântului pentru a scăpa de umezeala dimineții, cu „ochi mici” și somnoroși … așa i-am găsit în dimineața aceea pe cei trei din imagine.

Privind prin obiectivul foto realitatea capătă o nouă dimensiune: razele de soare parcă sunt maini ce ating fiecare plantă, fiecare copac, fiecare vârf de munte și cu gingășie le mângie, le mișcă ușor și le trezește din somn.

O lume fantastică sub tălpile noastre, sub liniștea razelor de soare!

Sub liniștea razelor de soare

Sub liniștea razelor de soare

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

3 Raspunsuri la Sub liniștea razelor de soare

  1. anticariat says:

    Iar eu nu pot să înţeleg cum de în unii oameni încape atâta talent şi sensibilitate, iar ei pot supravieţui în lumea care ne înconjoară, fără a fi răniţi în fiecare clipă: de urât, de răutate, de indiferenţă…de multe.
    Superbă imagine, minunate cuvinte.

  2. nistor iulia says:

    Am citit recent o carte scrisa de Dirk Kruse-OBSERVATIE SUFLETEASCA IN NATURA.Acolo sunt explicate intr-un mod stiintifico-sufletesc imagini pe care tu le vezi prin intermediul obiectivului foto.Sunt impresionata!Nu ne cunoastem.Sunt doar o persoana interesata de lumea supra-sensibila.Multa bafta in Marea-Aventura!

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare