Un drum se unduia în vale (Dealurile Măgurii VII)

Ca valurile unei mări drumul din vale te poartă printre dealurile verzi. Pâlcuri de copaci, garduri tradiţionale, căsuţe vechi, hambare pentru animale, oameni lucrând pe câmp, toate oferă compoziţii unice.

Pentru moment voi spune la revedere Măgurii dar în mod cert voi reveni pentru că acum când mă gândesc la acele două zile petrecute acolo mă încearcă o nostalgie venită din adâncul sufletului … e ca şi cum simţi regăsirea cu cineva drag pe care nu l-ai văzut demult. Adio deci pe curând!

Un drum se unduia in vale

Un drum se unduia in vale

 

Bucegii

Bucegii

Bucegii

Bucegii

Lumina de dupa colt

Lumina de dupa colt

Un pâlc de case

Un pâlc de case

Un drum spre padure

Un drum spre padure

Vârfuri de copaci

Vârfuri de copaci

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

4 Raspunsuri la Un drum se unduia în vale (Dealurile Măgurii VII)

 1. Neli says:

  Foarte frumoase pozele,zona de vis.Imi plac mult satele,peisajul si linistea ce ofera.Parca traiesti pe alta lume.Nimic din agitatia orasului si stresul nu atinge acele locuri tihnite.Simti ca te renasti,ca timpul se opreste in loc.Te intrebi de ce oare alergam si ne stresam atat cand se poate si fara.:)Dar daca nu se poate altfel,macar in poze sa vedem.Frumos ai surprins zona si ai reusit sa ne arati farmecul zonei in cateva poze bine alese.Ma gandesc ca ai facut muuulte cadre si este greu sa alegi ce sa postezi.Ai reusit sa spui esentialul.Imi place in mod deosebit poza cu ,,palcul de case,,.:)

  • Toma says:

   multumesc pentru cuvintele postate … fotografia cu palcul de case imi place si mie foarte mult: m-a atras gruparea langa copaci (pt a fi ferite de intemperii) … toate cele bune

 2. ovidiu says:

  Scuze de intrebari.
  Se poate sta la pensiune la Magura si daca da ce sate mai poti vedea in jur max 20-30 de km dus-intors cu bicicleta ?
  Ma gandesc ca sti imprejurimile.

  • Toma says:

   Eu cand am fost am stat chiar la pensiunea Magura (cum vii dinspre Zarnesti, intri in padure, urmeaza drumul forestier serpuit si imediat cum iesi din padure si vezi satul pe stanga e pensiunea Magura – are accesul mai in panta). Mie mi s-a parut cazarea ok (nu am mancat acolo).

   De mers cu bicicleta la vale e Zarnestiul (dar daca cobori ai o catarare destul de solicitanta inapoi – in primul rand datorita drumului forestier denivelat) iar daca decizi sa mergi la deal ai satul Pestera cu ramificatia spre Manastirea Pestera si coborarea apoi in Moeciu (se poate face si circuit Pestera – Moeciu – Bran – Zarnesti si inapoi la Magura dar e mai lung (cam o zi de pedalat – estimativ)

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare