Cum editezi fotografiile de toamna in padure

Suntem in plina toamna: in acest an avem noroc de faptul ca nu toti copacii si-au schimbat culorile in acelasi timp. Astfel ca in timp ce unii copaci au pierdut deja frunzele, altii abia acum sunt in plin colorit de toamna. Tehnica din acest filmulet este una simpla si poate fi aplicata pe fotografii cu paduri. Nu uitati sa va inscrieti si la canalul de Youtube pentru mai multe filme si poate dati si un share la acest film sau la acest articol :)

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

5 Raspunsuri la Cum editezi fotografiile de toamna in padure

  1. Merci Toma ,da stiu ca ai avut ceva legat de asta cand ai vorbit de razele de lumina ,atunci la editare .Spre exemplu eu merg cu masurarea expunerii pe evaluativ ,mai ales atunci cand fac o fotografie de peisaj , mai folosesc modul punctual atunci cand fac fotografie macro si ma intereseaza mai mult subiectul respectiv decat restul cadrului .Acum nelamurirea mea este urmatoarea : trebuie sa cautam acele zone de gri mediu pentru a realiza un cadru cat mai corect expus ? Senzorii aparatelor sunt limitati ,mai ales al meu ,fiind crop nu are o gama dinamica atat de buna ca un full frame ,problema este ca atunci cand am diferente mari de lumina ,chiar si cu filtre pierd mult in umbra sau in partea mai luminata depinde de situatie .

  2. Toma te rog nu uita daca vrei sa faci un tutorial despre folosirea corecta a modurilor de masurare a expunerii ,multumesc mult toate bune !

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare