Fotografiind la baza Ceahlaului – Notiuni de Baza in Fotografia de Peisaj – Ep11

Fotografiez la baza muntelui Ceahlau, in judetul Neamt si profit de ultimele momente de vara. Suntem la sfarsitul lunii august si foarte curand culorile toamnei isi vor face aparitia. In acest mic filmulet ma voi concentra pe detalii de apa si vegetatie pentru a izola compozitiile.

Va las cu filmuletul si nu uitati sa dati comentarii, sa va spuneti parerea si poate sa va inscrieti la canalul de Youtube.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

4 Raspunsuri la Fotografiind la baza Ceahlaului – Notiuni de Baza in Fotografia de Peisaj – Ep11

  1. Calin says:

    Salut, ma uit cu interes la videoclipuri si pot sa spun ca imi sunt foarte utile, eu fiind incepator in ale fotografiei. Ar fi de mult folos si cred ca nu numai pentru mine daca ai face unul, in care sa arati cum trebuie intretinuta aparatura foto (curatare lentile, filtre, senzor etc.). Multumesc si la cat mai multe videoclipuri!

  2. Salut ,ai o tura foarte faina in Toscana cea la care mi-as dorii sa vin , este cea din 2015 ,e putin cam dificil ca nu sunt in Romania trebuie sa vin din Spania , dar mi-ar place tare mult, cine stie poate ajung :) .Toma clipuletele sunt utile , invatam mici trucuri pe care nu le stim si care ne salveaza timp .Esti urmarit sa stii !!!

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare