Notiuni de baza in fotografia de peisaj – Episodul 1

Notiuni de baza in fotografia de peisaj este o serie de filme in care imi doresc sa prezint aspecte legate de acest gen fotografic care sa ajute in special fotografii aflati la inceput de drum. Modalitatea si ordinea in care voi prezenta lucrurile vin din propria experienta … cu alte cuvinte aceste filme nu sunt un duplicat al unei carti ci propria mea filozofie despre fotografia de peisaj. Mai simple la inceput, notiunile vor trece incet de la aspectele tehnice spre cele artistice, intocmai cum la scoala mai intai se invata alfabetul iar mai apoi inveti ce anume cum anume cuvintele pot exprima idei, concepte …

Temele pe care le voi aborda vor fi, pentru inceput, importanta subiectului, compozitia, lumina, influente din pictura iar apoi treptat vom trece la situatii concrete in care voi filma in timpul diverselor sedinte foto si voi incerca acolo, la fata locului, sa vorbesc despre cum abordez scena si de ce.

Asa ca daca vreti sa fiti la curent cu postarile viitoare va puteti inscrie la canalul de Youtube “Fotografi Toma si Monica Bonciu” si/sau la newsletter-ul prezent aici pe site. Daca aveti idei sau propuneri despre viitoare teme care sa fie discutate si prezentate in filmele viitoare va astept cu un comentariu ;)

[spider_facebook id=”1″]

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare