Editarea unui peisaj din Lightroom la Photoshop

În acest film vă arăt cum editez această fotografie de la operațiunile din Lightroom până la lucrul în Photoshop. Tehnica e simplă dar în filmuleț mai vorbesc și despre alte lucruri și planuri de viitor: pentru cei interesați sunt sigur că va fi util :) … vă puteți înscrie la canalul de Youtube dacă nu ați facut-o încă.

Deasemenea nu uitați de workshopuri din perioada imediat următoare ce promit niște fotografii deosebite: 18-21 Iunie pe Transalpina si 2-5 Iulie pe Făgăraș și bineînțeles și pachetul cu cele 3 dvd-uri care în curând nu va mai fi disponibil în același format (cine e interesat să-l cumpere acum pentru că după ce apar următoarele dvd-uri va dispărea primul dvd cu noțiuni introductive de Photoshop și Lightroom din acest pachet).

În altă ordine de idei pentru cei care nu știu încă, există grupul de FB Workshopuri foto cu Toma Bonciu unde puteți intra și dacă aveți întrebări despre fotografie găsiți acolo o postare Pinned in partea de sus a grupului unde puteți pune toate întrebările voastre despre fotografie (răspunsurile vin sub forma unui film de tipul “Intreabă-l pe Toma despre fotografie” – vezi filmele anterioare).

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare