Intreaba-l pe Toma Despre Fotografie – Episodul 4

In scurt timp episodul 4 din Intreaba-l pe Toma despre Fotografie va fi disponibil pe canalul de Youtube (va recomand sa dati subscribe la canal pentru a fi anuntati automat de noi postari). Nu uitati si de dvd-urile cu tutoriale pro sau workshopuri ;)

Modificari la ideea initiala:
1. E posibil ca de acum acest tip de filme sa apara mai rar. Motivul este urmatorul: voi astepta pana cand se vor strange intrebari despre fotografie si fotografii la care am ceva de spus.
2. In cele 4 episoade tot repet aceleasi sfaturi la aproape toate fotografiile postate. Intrebari nu prea au fost. Daca vreti sa invatati ceva din aceste filme trebuie sa fiti atenti la ce spun si sa nu postati la randul vostru fotografii cu aceleasi greseli.
3. Voi raspunde numai la intrebari postate ca si comentarii la acest post: fara mesaje pe privat sau postari in alta parte.
4. Daca postezi o fotografie ca si comentariu si in urmatorul film nu am discutat-o este pentru ca am considerat ca nu am nimic sa spun despre acea fotografie. La workshopuri am o expresie “eu nu as fi facut acest cadru”.

Sper sa intelegeti, sa intrebati in continuare dar sa fiti in acelasi timp si mai selectivi cu fotografiile postate.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare