Prezentare de portofoliu : Seria “Darkness”

Majoritatea dintre voi mă cunoașteți ca și fotograf de peisaj. Exact acesta este și motivul pentru care am decis ca din când în când să fac o mică prezentare de portofoliu pentru a vă arăta și alte tipuri de fotografii pe care le fac … și de care muți dintre voi probabil nu știați.

Așa că am început cu această serie intitulată simplu “Darkness”. Atmosfera din aceste fotografii este apăsătoare și accentuează sentimentul de singurătate, abandon. Conceptele prezentate pot fi foarte ușor suprapuse pe concepte de viață general valabile: drumul nostru prin viață, lumină și întuneric, dualitate, etc. Toate fotografiile sunt realizate cu tehnici din cameră iar partea de editare lucrează doar asupra contrastelor și corecțiilor de culoare în anumite direcții. In mare parte folosesc lumina naturală dar sunt situații (vorbesc în film despre ele) când folosesc și lumini artificiale (dar mai rar :) ).

Vă las cu filmul și cu invitația de a da subscribe la canalul de YouTube, hai la un workshop sau dacă ești interesat de editare foto vezi ce cursuri de editare am la vânzare!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare