Locatia: Praid, Inlaceni, Siclod
Perioada: 9 – 12 Noiembrie
Locuri libere: Da
Pret: 650RON/participant (include participarea la tura foto, cazare in camere de doua persoane, mic dejun si cina). Insotitorii pot participa la pretul de 400RON/persoana (pot merge pe trasee cu noi dar nu au aparat foto la ei)

Pentru inscrieri clic aici sau trimiteti un email la tomabonciu@gmail.com cu titlul “Tura Praid

Toamna tarzie ofera momente speciale fotografic prin vremea mohorata si frunzele ajunse la o culoare de portocaliu inchis sau brun-roscat. La mijlocul lui noiembrie mergem in zona Praid pentru a fotografia toamna in padurile din zona si in sate precum Inlaceni si Siclod.

La Praid ne vom concentra pe frumusetea padurilor si pe vechea exploatare de sare iar apoi vom explora “satul labirint”, Inlaceni si “satul unde se termina drumul”, Siclod.

Inlaceni este un sat extrem de vechi locuit exclusiv de maghiari. Satul a fost supranumit “satul labirint” pentru ca are mai multe strazi decat case. Vom fotografia pe ulite si vechea biserica, ce are in zidurile ei pietre romane.

Siclod, satul unde se termina drumul este extrem de izolat. Dupa drumul pe care il faci pana acolo nici nu ai crede ca mai e ceva la capatul sau. Si totusi aici gasim Siclodul, un sat destul de prosper si dezvoltat pentru cat e de izolat. Aici avem de fotografiat, case, portrete si vechea biserica.

Cei care sunteti pasionati de a explora zone izolate si vreti sa scapati pentru cateva zile de aglomeratia oraselor va invit la aceasta tura foto in inima Transilvaniei pentru o experienta unica in zona Praid – Inlaceni – Siclod.

Din tura foto nu vor lipsi momentele de editare foto, seara unde voi prezenta tehnicile mele de editare pe fotografii realizate la workshop: editare zonala, corectii de culoare, ajustarea contrastului global si local, shiftarea culorilor, diverse modalitati de abordare.

Pe teren vom discuta despre alegerea subiectelor si decizii de incadrare si setari pentru ca fotografiile sa arate bine indiferent de vremea pe care o gasim la fata locului. Va astept cu inscrieri cu un email la tomabonciu@gmail.com cu titlul “Tura Praid“.

In pretul turei nu este inclus drumul pana la locatie si deplasarile in zona (ne vom grupa pe masini pentru a optimiza costurile deplasarilor).

Daca cineva anunta ca nu mai poate participa cu mai putin de 15 zile calendaristice inainte de tura atunci se retine suma de 350RON pentru cheltuieli administrative (daca persoana care se retrage gaseste un inlocuitor atunci se returneaza toti banii).

Prin inscrierea la aceasta tura foto sunteti de acord cu termenii de desfasurare.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Lasa un comentariu