Locatia: Fagaras
Perioada: 27 – 30 Iulie 2017
Locuri libere ocupat
Efort fizic:
tura necesita o pregatire fizica usor peste medie
Preț: 600 RON/particiant
Pentru înscriere sau întrebări CLICK AICI sau email la tomabonciu@gmail.com cu titlul “Rezervare Wk Fagaras

Workshopul foto din Fagaras este unul ce se axeaza pe compozitie si tehnica fotografica destul de mult, peisajul din zona oferind astfel de oportunitati la tot pasul. Vom fotografia rasaritul la Lacul Balea iar turele de zi vor fi spre Lacul Capra – Poarta Zmeilor si spre Turnul Paltinul – Caldarusa Lunga. Vom experimenta inclusiv expuneri lungi iar in pauzele dintre turele foto vom edita din fotografiile realizate la workshop. Vom fotografia si mici cascade joi, dupa ce ne intalnim.

Cazarea va fi în zona Bâlea Lac. În prețul workshopului este inclusă taxa de participare, cazarea în camere cu două paturi și micul dejun. În luna iulie ziua este destul de lungă așa că ne vom întoarce destul de târziu din turele foto. Fiecare participant va trebui să decidă ce își cumpără sau își aduce la el pentru a mânca în timpul zilei iar apoi vom vorbi la cabana unde vom fi cazați de masa de seară. Opțional se mai pot cumpăra diverse chestii de mâncare de la Bâlea.

Vom avea ieșiri foto la răsărit și apus, ture foto pe parcursul zilei iar seara vor fi discuții pe marginea fotografiilor realizate pe parcursul zilelor. Deplasările nu vor fi mari ca și distanță dar vor dura toată ziua. Întreaga experiență va fi gândită pentru fotografie, pentru compoziții interesante și diverse concepte fotografice.

Echipament necesar şi pregătire fizică
OBLIGATORIU:
rucsac (pe parcursul turelor de zi). NU se admit genți sau sacoșe ce trebuiesc cărate în mână. Restul echipamentului: bocanci (obligatoriu), 2 perechi de șosete, 2 tricouri (NU din bumbac), polar, o haina de vânt și ploaie, mănuși, căciulă și frontală sau lanternă mică. Opțional: bețe de treking (dacă știți că aveți probleme la genunchi)

În ce priveşte condiţia fizică aceasta trebuie să fie una medie.

Accesorii foto recomandate
Trepied, declanșator, filtre graduale neutre, filtru de polarizare circular, filtru ND de 6 sau 10 stopuri. Ca și plaja focală locația se pretează atât pentru obiective wide cât și tele.

Preţuri de participare şi condiţii
– Preţul este de 600 RON/participant.
– Prețul pentru însoțitori 400 RON
*Cazarea se realizează în camere cu două paturi și baie proprie
* Prețurile includ taxa de participare la workshop, cazarea și micul dejun

DETALII DE PLATA SI CONDITII DE RETURNARE A BANILOR
– In cazul în care tura foto se anulează din diverse motive veţi primi înapoi suma integrală de bani sau vom reprograma tura foto de comun acord
– Dacă un participant face plata şi din anumite motive anunţă după de data de 13 Iulie 2017 inclusiv nu i se va restuti suma de 350RON aceasta fiind retinuta pentru cheltuielile comune

Condiţii obligatorii de participare
– varsta minimă a participanţilor este de 18 ani impliniţi
– participanţii acceptă condiţiile de organizare a workshopului prezentate mai jos

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

4 Raspunsuri la Workshop foto in Fagaras

 1. Tudor Mazilu says:

  Salut. Suna interesant workshopul. Stiu ca e axat pe peisaje. Pacat ca nu e la inceputul lunii iulie sau august cand e luna noua. Cu cer senin, Calea Lactee s-ar vedea foarte bine de la altitudinea aia. Ar fi fost un combo perfect :)
  http://www.timeanddate.com/moon/phases/romania/brasov

  • Toma says:

   Din pacate cel mai bine pentru participanti e sfarsitul de luna. Acuma depinde de workshop: ale mele fiind de peisaj dupa turele din timpul zilei si trezirea la rasarit cam toata lumea cade dupa masa de seara. Pana acum doar pe Ceahlau am iesit cu participantii noapte: e mai dificil. E oricum un subiect foarte interesant.

   • Tudor Mazilu says:

    Singura problema pt mine ar fi transportul. Din Iasi pana acolo e cam greu de ajuns. Daca mai e cineva inscris care are un loc liber, merg si eu :D. Ai spus acolo la echipament necesar: rucsac. Asta-i doar pt turele foto sau e general valabil? Cam greu sa pun in rucsac si echipamentul foto si haine, etc

    • Toma says:

     Rucsacul e doar pentru turele foto in cazul workshopului de pe Fagaras (pe Ceahlau de exemplu e pentru tot). Ideea e sa nu mergi pe munte carand genti in maini. Te anunt daca se inscrie cineva din Iasi sau mai aproape de tine

Lasa un comentariu