Intreaba-l pe Toma despre Fotografie – Episodul 13

Despre ce discutam in acest film (pe langa cateva fotografii)
Jitaru Mihai
Salut Toma ! Ce părere ai despre Canon 60D în combinație cu un 24-105mm L ? Ps: îmi place foarte mult ceea ce faci :)

David Vlad
Salut Toma ! Ce parere ai despre filtrul de polarizare ? Merita sa-l achiziționez ?

Fejer Robert
Salut as vrea si eu o parere despre acest edit , ce as mai putea imbunatatii ? (folosesc Photoshop Cs6); Multumesc anticipat

Vira Valentin
Salut, Toma, revin cu o alta fotografie, multumesc pentru sfatul anterior, tura aceeasta am fost mai atent . “doua puncte trei” (In caz ca te gandesti sa spui ca as fi putut pune o diafragma mai inchisa pentru a prinde in claritate toata frunza, iti spun ca am incercat deja, si nu m-a atras sincer)

Popa George-Octavian
Salut Toma și felicitări mulțumesc pentru informațiile pe care le împarți cu noi. Au D7100 și tot ascultându-te pe tine am decis să cumpăr un obiectiv mai de calitate. Vreau să achiziționez un obiectiv all-around cu diafragmă constantă eventual. Ce-mi recomanzi? Aș vrea să merg să le testez într-un showroom, la ce să fiu atent când fac asta? Dacă ai timp și o critică de portofoliu. https://500px.com/joebikerul O să mai filtrez din ele, tinând cont de sfatul tău dintr-un video anterior.

Link afiliat F64: http://goo.gl/Ba9dhp
Grupul “Workshopuri foto cu Toma Bonciu” – http://bit.ly/wrkToma

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

4 Raspunsuri la Intreaba-l pe Toma despre Fotografie – Episodul 13

  1. Savin Georgiana says:

    Buna Toma,mi-ar placea niste sfaturi pt incepatori si o parere cu privire la pozele de aici https://500px.com/stanhere. Mersi frumos!

  2. Buna Toma, imi poti da niste sfaturi la editare cat de cat pentru incepatori (in photoshop cs6) si o parere din pozele de aici ( https://500px.com/niculesculazr ). Si cateva sfaturi si echipamente minime si necesare pentru fotografia de peisaj. O zi super !

Lasa un comentariu

Social Links

Toma Bonciu pe Youtube

Toma Bonciu pe Facebook

Workshopuri foto in perioada urmatoare