Fotografia de Peisaj - Procesul de gandire si estetica fotografiei de peisaj


Sunt fotograf de peisaj full time din 2009 si in cei peste 10 ani de experienta am acumulat cunostinte pe care mi-as fi dorit sa le stiu de la inceputul drumului meu in fotografie. In acest e-book includ informatii pe care le-am testat personal si pe care le-am invatat dupa ce am facut sute de greseli!


Invata din experienta mea cum sa faci fotografii spectaculoase


Acest E-BOOK este pentru tine daca ...

Explicatiile sunt simplu de urmarit si clare


Parerile celor care au cumparat cartea

Cristina
Cu emotie am descoperit in acest e-book, nu numai informatii si explicatii, dar am gasit un prieten, care intinde o mana catre noi, care daruieste sincer si cu bucurie! Ma asteptam la mai putin, am primit mult mai mult! Cartea este de citit si de recitit, categoric nu poti acumula atat de multe printr-o parcurgere liniara. Recunosc, nu am terminat de citit toate studiile de caz, dar .. efectul a fost destul de rapid. Am deschis dupa vacanta lightroomul si cand m-am uitat la pozele ce s-au deschis, prima mea intrebare a fost ..”aoleu, sunt ale mele sau sunt de pe net??” Multumesc, Toma!!

Vlad
Iti marturisesc Toma, ca dupa fiecare zi de critica, expunere la workshop etc, mi-am facut un rezumat scris al notitzelor din cap, incercand sa structurez ‘materia’ intr-un fel evolutiv. Am completat amanunte din diverse youtube. Frunzarind cartea, vad ca am acum totul ordonat si la un loc. Super tare.

Adrian G
Servus, am apucat și eu să deschid cartea de la tine. Sincer, ma așteptam la ceva mai puține pagini, ceva pe scurt dar nu, aparent sunt destule detalii, ceea ce e de bine. În următoarele săptămâni o sa fiu foarte ocupat dar o sa ma străduiesc sa studiez cât mai amănunțit. Cele bune!

Eugen V
Un ebook cu studii de caz pe care le întâlnești în fotografia de peisaj, cu explicații privind încadrarea și alegerea subiectului în diferite situații, un îndrumător foarte bun pentru cei aflați la început de drum și nu numai.

Adrian P
Mi-a plăcut cartea lui Toma Bonciu “Fotografia de Peisaj – Procesul de gândire si estetica fotografiei de peisaj” pentru modul direct prin care explică modalitatea de alegere a subiectelor și creearea unei compzitii puternice în fotografia de peisaj. Mi-a plăcut de asemeni faptul că ideile sunt exemplificate prin studii de caz în care Toma arată cum a gândit respectivele fotografii (alegere subiect, creeare copozitie, setări).

Florin C
Foarte încântat de e-book. Pt. mine fotografia este un hobby si o evadare. Cursul mă ajută să inteleg ceea ce vreau să fotografiez si cum să transmit acest lucru privitorului. Îmi place studiul făcut pe cele 50 de fotografii si informațiile atașate la fiecare fotografie in parte. Consider prețul mai mult decât decent raportat la informațiile primite. Mersi Toma !

Camelia I
Ce fotografiem noi aici?
Aceasta a fost prima întrebare, la primul workshop cu Toma, în prima zi de fotografie de peisaj. Acesta este laitmotivul tuturor întâlnirilor fotografice cu Toma, al tuturor momentelor de dinaintea ridicării aparatului de fotografiat din toate expedițiile mele fotografice.
Acesta este și primul subiect din cartea pe care Toma ne-o pune la dispoziție cu generozitate. De ce generozitate? Pentru că ne prezintă în amănunt atât noțiuni de bază pentru fotografie cât și reguli care te conduc spre realizarea unei fotografii de calitate. Plusvaloarea acestei cărți este dată de faptul că toată teoria prezentată se regăsește în fotografiile pe care Toma ni le explică în detaliu, cuprinzând și informații despre setări, modul cum este gândită compoziția, acțiunile făcute pentru a obține compoziția fotografică, locul unde este făcută fotografia. Totul este atât de în amănunt explicat încât intuiești chiar și cum a realizat prelucrarea 
Pentru că o condiție de bază a dezvoltării personale și profesionale este să înveți continuu, am studiat și alți fotografi renumiți și de la fiecare am luat ceea ce am considerat că mi se potrivește și poate crește valoarea artistică a fotografiilor mele. Cu toate acestea, mereu m-am întors la cursurile și întâlnirile cu Toma pentru că în ele găsesc cel mai mult din informațiile de care am nevoie.
Vă promit că ”Fotografia de peisaj – Procesul de Gândire și estetica fotografiei de peisaj” este cartea la care vă veți întoarece ori de câte ori veți avea nevoie de un reset, de o idee, de un nou început, pentru că aici găsești cum se poate face dar TU alegi cum vei face.

Dan M
La subiect, cu multe informatii utile. Mi-as fi dorit sa fie si in format fizic.

Danut Marian F
Am cumparat, am citit si am descoperit unele lucruri pe care la faceam gresit sau le ignoram in fotografie, fotografia de peisaj. La cate lucruri interesante sunt spuse in e-book, lucruri pe care le inveti din experienta si din greseli, pretul este modic, as spune, in comparatie cu alte carti despre fotografie. Multumim tie Toma pentru faci ca impartasesti din experienta ta si cu alti pasionati de fotografie, amatori ca mine. Iar ca un minus mic nesemnificativ, nu pentru continut ci pentru estetica cartii si asezarea in pagini, dar asta este doar o paranteza ce nu are legatura cu, continutul.

Gabriela V
Un E-book bine sintetizat, atât pentru începători cât și pentru avansați. Explicațiile sunt concise, particularizate pe fiecare imagine. E-book-ul este ușor de parcurs, cuprinde esența, este didact, scurt și la obiect. Un E-book pe care ar trebui sa il parcurga orice iubitor de fotografie!

Todea T
Acest eBook a însemnat o deschidere cat mai amplă a orizonturile mele fotografice.
Fac fotografie de peisaj din pasiune și pun foarte mare accent pe calitate, iar când vrei sa duci fotografia la nivel de arta și calitate acest eBook te ajuta și se va mulă perfect pe dorintele tale.
Mi-a deschis orizonturile pentru a distinge mai bine subiectele in natura sau pentru a alege momentele mai propice pentru fotografia de peisaj, cat de importantă e lumina și cum sa reușesc sa o utilizez , jocul umbrelor, reguli de compoziție care sunt foarte importante pentru a da o nota cat mai artistica fotografiei, in concluzie personal m-a ajutat enorm.
Noțiunile mele au căpătat contur aprofundând despre cat de important este punctul de stație in fotografie, cum creem adâncimea sau linile conducătoare către subiect, toate completând cadrul împreuna cu spațiul negativ pentru a creea ceva frumos și plăcut ochiului privitor.
In concluzie recomand acest eBook dacă vrei sa faci fotografie de peisaj și consideri ca ai cunoștințe de îmbunătățit, dar eu recomand pe langa eBook și varianta de curs online de Lightroom și Photoshop.
Prima data am achiziționat cursurile crezând ca ma descurc pe partea de foto, iar după ce am învățat sa îmi editez pozele studiind cursurile am consideram ca acest eBook e complementul perfect pentru a Închide acest cerc al fotografiei de peisaj

Cristi C
Recomand acest e-book oricărui fotograf începător sau avansat care vrea să dobândească sau să-și îmbogățească cunoștințele despre modul în care ar trebui să gândescă o fotografie în general, sau de peisaj în special. Este esențial să recunoști sau să identifici subietctul într-o fotografie și modul în care faci compoziția unei fotografii artistice. De asemenea sunt prezentate date tehnice referitoare la setările aparatului foto, la fiecare fotografie analizată. Toate informațiile din acest material, care rezultă din munca și experiența autorului, constituie un fundament teoretic, pe care individual, fiecare pasionat de fotografie ar trebui să îl pună în practică.

Ovidiu P
Recomand cu încredere e-book-ul lui Toma! Cochetez cu fotografia de peisaj de peste 12-13 ani dar am descoperit în această carte atât de multe lucruri utile legate de compoziție, lumină, setări… Mulțumesc, Toma!

Zsolt D
Un eBook foarte bine conceput pentru aproape toate situațiile pe care le poți întâlni pe teren in timpul unei ieșiri fotografice. Este explicat pe întelesul tuturor și studiile de caz sunt foarte bine ilustrate și explicate. După părerea mea este absolut necesară tuturor pasionaților care doresc sa înceapă sau au început deja sa desprindă tainele fotografiei de peisaj. Îți mulțumim Toma ca ne oferi un plan de învățământ așa bine pus la punct și de explicat in amănunt acest eBook , workshop-uri și cursurile de editare. Pentru a deveni un fotograf de peisaj grozav ai nevoie de Toma Bonciu, “lumina buna” și de un pic de perseverență.
Mulțumim Toma pentru efortul depus in ciuda indolentei noastre.

Mihai A
Este o carte ce trasmite multa emotie prin imaginile din natura pe care Bunul Dumnezeu ne-a lasat-o , iar noi o distrugem . Si pe langa aceasta emotie si educatia pentru o practica profesionala a artei de a picta cu lumina.

Comanda folosind formularul de mai jos

Fotografia de Peisaj - Procesul de gandire si estetica fotografiei de peisaj


Am scris această carte gândindu-mă că va fi ceva pentru fiecare fotograf: începător sau avansat. La început voi discuta despre noţiuni de bază, privind alegerea subiectului şi crearea unei compoziţii interesante. Apoi voi analiza 50 de studii de caz, prezentând setările şi echipamentul, discutând despre compoziţie şi editare.

PRET: 80RON
Format electronic: .pdf
Pagini: 170


Invata cum sa faci imagini spectaculoase!

Toma Bonciu - fotografie fine art