Loading Events

« All Events

Portret in Maramures

November 28 @ 5:00 pm - December 1 @ 11:00 am

RON1350

Seria de workshopuri in care exploram fotografia de portret continua cu o locatie deosebita si anume Maramures. De ziua Romaniei si a tuturor romanilor va invit in aceasta destinatie istorica, Maramuresul. Aici vom fotografia portrete. Vom avea si cativa localnici, pe care ii vom fotografia in casele lor dar si un model pe care sa il fotografie. In functie de locatie vom folosi fie lumina continua, fie blit extern. Toata lumea va putea folosi aparatura, deci nu aveti nevoie sa va aduceti bliturile voastre (doar daca insistati 🙂 ).

La pensiune vom avea diverse discutii pe tema fotografiei de portret si voi si arata tehnici de editare in Lightroom si Photoshop. Voi folosi si alte softuri pentru retusare, pe care le voi prezenta la workshop. Participantii pot edita si ei ulterior si putem discuta pe marginea acestor editari.

Cazarea se face in camere de doua persoane cu baie proprie. In pret este inclusa participarea, cazarea, micul dejun si masa de seara. Suplimentul de single este 600RON

Workshopul se adreseaza tuturor pasionatilor de fotografie chiar daca sunt incepatori sau avansati, detin sau nu apratura foto. Fiecare va gasi informatii utile iar cu fiecare participant voi discuta la nivelul sau de pregatire tehnica si artistica in fotografie.

Pentru rezervare foloseste formularul de sfarsitul postarii sau trimite un email la tomabonciu@gmail.com cu titlul “Workshop Maramures 2024Details

Start:
November 28 @ 5:00 pm
End:
December 1 @ 11:00 am
Cost:
RON1350
Event Category:

Venue

Maramures

Organizer

Toma Bonciu

Toma Bonciu - fotografie fine art