Ce este Online Coaching

Explicat cat mai simplu, Online Coaching pentru Fotografi inseamna sedinte de discutie online de 60 de minute.

Plata se realizeaza pe ora, ca atunci cand mergeai la pregatire la matematica sau romana. Costul unei ore este 120RON. Se discuta pe Whatsapp, Skype sau Microsoft Teams, in functie de subiect.

De ce sa apelezi la Online Coaching

Exista multe motive pentru care un pasionat de fotografie de peisaj ar vrea sa foloseasca acest serivciu. Eu voi enumera doar cateva dar sunt sigur ca vei intelege esenta:

– ai intrebari privind compozitia, alegerea subiectului
– ai nelamuriri privind notiunile de baza in fotografie: diafragma, iso, timp de expunere, etc
– vrei o critica constructiva la fotografiile tale
– orice alte intrebari legate de fotografie: tehnici, echipament, etc

Dupa ce ma contactezi si imi spui pe scurt despre ce vrei sa vorbim, stabilim de comun acord o zi si o ora cand discutam.

Tu decizi cate sedinte vrei. Tu decizi despre ce vorbim. Discutiile sunt 1 la 1.

Pentru o programare trimite un email cu titlul “Online coaching” si datele pentru facturare la tb@tomabonciu.ro.

Ce spun cei care au apelat la acest serviciu

Vlad: Daca esti pasionat de fotografie si ai reusit sa depasesti pragul de la care stii ca mai ai multe de invatat, o poteca potrivita este sa-i trimiti lui Toma fotografiile tale. Fi pregatit la o critica care merge la esenta, de multe ori spulberandu-ti iluzia ca ai fi facut cine stie ce minune de fotografie, dar intotdeauna lasandu-ti convingerea ca ai fi putut face mai bine, daca nu chiar altfel si, cel mai important, de ce si cum.Asa ca, este luna in care am reusit sa urc spre intelegerea fotografiei mai mult decat oricand, mai ales ca a fost un bun prilej sa reiau sute de fotografii uitandu-ma la ele cu un alt ochi.O experienta foarte placuta!

Gabriela: Un curs foarte util indiferent daca esti incepator sau avansat.Un mentoring care iti imbogateste viziunea despre tehnnica si compozitie,despre cum poate fi abordata fotografia de peisaj.Am avut de invatat din fiecare fotografie, iar fiecare film explicativ este didact si succint

Oana: Inițial aveam câteva rezerve in ceea ce privește programul – daca o sa țin ritmul, daca o sa merite investiția. Ei bine acum la final pot spune ca a fost o super idee ! Ceea am primit e mult mail mult decât prețul plătit. Toma e un fotograf mentor riguros care va ști să-ți arate care sunt lucrurile ce trebuie îmbunătățite si aceasta, cu foarte mult tact, astfel încât nu vei fi descurajat. In plus de critica pozelor, Toma răspunde la absolut toate întrebările tale legate de fotografie, si mai ales nu se sfiește sa împărtășească din experiența lui, ceea ce e foarte valoros. Bonus, cursurile despre Lightroom si Photoshop primite sunt detaliate si foarte bine structurate.

Toma Bonciu - fotografie fine art