Cursurile sunt sub forma de lectii video create de fotograful Toma Bonciu. Lectiile sunt structurate pe capitole astfel ca atunci cand ati terminat de parcurs oricare din cursuri veti avea o intelegere mult mai buna a subiectului. Detaliile complete pentru fiecare curs le gasiti accesand pagina cursului. Formularul de comanda e mai jos sau in pagina fiecarui curs (sunt si reduceri pentru cine ia doua sau mai multe cursuri).

curs Lightroom 2019 250x250Totul despre Lightroom
+ 10 studii de caz

(primesti filmele si fisierele RAW)
vezi toate detaliile

220 RON

COMANDA

Editarea Portretelor in Photoshop
+ 9 studii de caz

(primesti filmele si sursele Photoshop)
vezi toate detaliile

150 RON

COMANDA

Photoshop-pentru-fotografi-prezentat-prin-exemple-Toma-Bonciu-250x250Photoshop pentru fotografi prezentat prin exemple
(primesti filmele)
vezi toate detaliile

160 RON

COMANDA

Editarea peisajelor in Lightroom si Photoshop 250x250Editarea Peisajelor in Lightroom si Photoshop (prezentare prin studii de caz)
(primesti filmele)
vezi toate detaliile

150 RON

COMANDA

tehnici de editare alb negru in lightroom si photoshop 250x250Tehnici de Editare Alb Negru in Lightroom si Photoshop (peisaje si arhitectura)
(primesti filmele)
vezi toate detaliile

100 RON

COMANDA

editarea fotografiei de copii si bebe in photoshop 250x250Editarea Fotografiei de Copii si Bebe in Photoshop (prezentare prin 13 studii de caz)
(primesti filmele)
vezi toate detaliile

120 RON

COMANDA

Toma Bonciu iunie 2015Cursurile sunt create de fotograful TOMA BONCIU. Pentru intrebari suplimentare ma puteti contacta la tomabonciu@gmail.com

Dupa aproape 10 ani de experienta in fotografie am inteles ca o fotografie buna nu depinde numai de aparatura folosita dar si de abilitatile de a corecta anumite defecte in post procesare. De aceea am creat aceste cursuri prin care va ofer cunostintele necesare utilizarii softurilor Lightroom si Photoshop. Intelegerea modului in care folosesti aceste programe cred ca este esentiala pentru a putea crea fotografii care sa exprime direct si clar ceea ce ai dorit sa creezi ca si artist: separatia cromatica, claritatea sau balansul de alb sunt cateva elemente ce influneteaza dramatic rezultatul final.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

4 raspunsuri la Cursuri online de fotografie cu fotograful Toma Bonciu

 1. Florin says:

  Am achizitionat toate cele 3 cursuri și sunt foarte mulțumit ca într-un final( dupa multe încercări de a găsi exact ce cautam ) am reușit sa inteleg pas cu pas ce trebuie sa fac cu fotografiile mele.Am reușit sa inteleg cum sa intervin în a îmbunătăți o fotografie,nu sa o distrug și am învățat cum sa controlez toate opțiunile .Foarte bune cursurile o sa le recomand cu încredere mai departe

 2. Ionut Teodorescu says:

  Am achizitionat cursurile “Editarea portretelor in photoshop” si “Photoshop pentru fotografi” si dupa ce am trecut prin ele pot spune sincer ca sunt niste cursuri foarte bune structurate, foarte usor de inteles, si in primul rand exemplele de caz te ajuta foarte mult sa intelegi exact subiectul cursului respectiv. Sunt ideale pentru cei care sunt la inceput de drum, totul depinde numai si numai de cat de mult lucrezi si cat de implicat esti, trebuie sa stii de la inceput ce vrei sa faci c-o fotografie si cum vrei s-o editezi, bineinteles pe parcursul editarii iti vin tot felul de idei, vrei sa le pui in practica si obti cu totul alt subiect sau chiar ajungi (cum a fost si cazul meu) sa le faci varza :). Mersi Toma, m-ai ajutat foarte mult cu aceste cursuri, bafta multa in continuare si cadre cat mai faine.

 3. Giani Barbulescu says:

  În sfârşit există şi materiale foarte bune în limba română. Am cumpărat “Totul despre Lightroom” şi “Photoshop pentru fotografi” şi sunt încântat de achiziţiile făcute. Explicaţii foarte clare pe înţelesul oricui.
  Va urma, bineînţeles, şi “Editarea Portretelor”
  multumesc

 4. Cursul de Lightroom este unul ordonat, logic , pas cu pas si dezvaluie cum se foloseste un instrument extrem de puternic : Lightroomul !
  In doar o singura zi pot spune ca am inteles LR mult mai profund decat utilizam . Restul este doar chestiune de exercitiu si..proprie imaginatie .
  Asadar..am fost probabil primul care a cumparat si cursul de Photoshop .

Parerea ta despre acest curs