editarea fotografiei de copii si bebe in photoshop 500x500

Ȋn 2016 s-a născut fetiţa mea, Maria şi imediat am ȋnţeles cât de importante sunt amintirile cu cei mici pentru părinţi. Am ȋnceput să o fotografiez şi să caut modalităţi ȋn care să editez fotografiile astfel ca imaginile finale să aibă acel ceva al copilăriei: imaginaţia maximă, lispa de bariere, libertatea totală ȋn exprimare sau lipsa de griji a celor mici când se joacă.

Prin acest curs vei ȋnvăţa să fii liber când vine vorba de editare fotografiilor cu copii şi bebe … nu există tipare sau moduri ȋn care aşa trebuie să arate. Vei ȋnvăţa de la mine cum editez eu fotografiile cu micuţa mea. Este adevărat ca experienţa mea ȋn acest domeniu este de doar 3 ani dar ca şi fotograf full time fac asta din 2009 şi modul ȋn care privesc orice fotografie trece prin filtrul experienţei pe care am acumulat-o ȋn tot acest timp şi pe care doresc să ţi-o transmit şi ţie ȋn acest curs.

Cursul necesita cunostinte de utilizare Photoshop de nivel mediu. Pentru cei care au notiuni de incepatori va recomand mai intai cursul de Photoshop pe care il gasiti pe site.

PRET 150 RON
(formularul de comanda este in partea de jos a documentului)

Versiunile de soft folosite în curs: Photoshop CC
Editarile pot fi aplicate si pe versiuni de Photoshop inferioare

 

 

 

 

 

Durată curs

Editarea Fotografiei de Copii si Bebe in Photoshop 13 de filme in limba Română ce trateaza diverse situatii si studii de caz, cu durata totala 2 ore si 3 minute

Cuprinsul cursului

Cursul este prezentat prin intermediul a 13 studii de caz. Imaginile cu before and after le vedeti putin mai jos.

Ce primești în pachet

Filmele în format .mov (codec folosit H.264) în limba Română

VEZI IMAGINI BEFORE-AFTER DIN CURS

 
 

 
 

 
 

 
 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Parerea ta despre acest curs