Editarea Portretelor in Photoshop + 9 studii de caz

Ȋn cei 10 ani de când trăiesc făcând doar fotografie de peisaj am avut şi cerinţe de şedinţe foto de portret. Probabil ştii deja calitatea fotografiilor mele de peisaj şi tocmai de aceea eşti aici, căutând informaţii despre cursul meu de Editare a Portretelor. Filozofia mea este că indiferent ce gen de fotografie fac, calitatea trebuie să fie maximă … imaginea finală trebuie să arate bine.

Dacă eşti ȋn căutarea unui curs ȋn care să ȋnveţi cum să lucrezi la fineţurile unui portret atunci acest curs este pentru tine. Tutorialele din acest curs prezintă modul ȋn care eu ajustez imperfecţiunile feţei şi totuşi nu blurez pielea sau o fac să arate ca de ceară: efectul este unul plăcut ȋn care detaliile pielii sunt conservate şi sunt eliminate doar imperfecţiunile.

Studiile de caz sunt câteva moduri ȋn care poţi edita ambiental fotografii de portret dar practic eşti limitat doar de imaginaţia ta … pentru că editarea este punerea ȋn practică a unei viziuni pe care trebuie să o ai ȋn minte, să ȋnveţi să o gândeşti şi să ţi-o imaginezi … ȋn urma parcurgerii lecţiilor din acest curs de editare vei ȋnvăţa cum ajungi să ȋţi vezi viziunea ȋmplinită ȋn faţa ta.

PRET 150 RON
(formularul de comanda este in partea de jos a documentului)

Cuprinsul cursului

 1. Editarea in fotografia de portret – Intro
 2. Corecția defectelor
  • Corecție pe piele (imperfecțiuni, alunițe, coșuri, cicatrici)
  • Corecția roșeții și petelor de culoare din diverse zone
  • Corecția stralucirii blitz-ului, a luminii în diverse zone (vârful nasului sau fruntea de exemplu) și a diferențelor de tonalitate
 3. Ajustarea ochilor, tonalitatea pielii, culoarea dinților și sharpening, schimbarea și ajustarea culorii părului și ajustarea firelor rebele
 4. Corecții pe forma feței
 5. Tehnici de editare a întregii imagini (9 studii de caz)

Ce primești în pachet

 1. Filmele în format .mov (codec folosit H.264) în limba Română
 2. Sursele .psd la rezoluție maximă în Photoshop ce conțin toate editările și layerele de ajustare, astfel că atunci când vei vedea toate ajustările pe care le fac în filme vei putea urmări întreg procesul de editare pas cu pas

Câteva exemple de fotografii cu Before and After (muta mouse-ul peste imagini)

Before
After
Before
After
Before
After

Varianta finală a fotografiilor editate în studiile de caz


Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

5 raspunsuri la Editarea Portretelor in Photoshop + 9 studii de caz

 1. robert says:

  Am achizionat tot pachetul si sunt foarte multumumit . Explicatiile sunt clare cu exemple , felicitari pt munca depusa ! Apreciez foarte mult respectul pentru fotografiie , prelucrarile nu sunt agrsive , au finete si se vede experienta si munca depusa pt a ajunge la acest nivel , imbinate cu o buna pedagogie .

 2. mircea voicu says:

  Cursul cuprinde cumva si machetare pentru album foto sau ai din intamplare si asa ceva?

 3. mircea madac says:

  Cu ce program se face editarea? Pare interesant dar vrem mai multe detalii

  • Toma says:

   Cu Photoshop CC. Scrie sus, in descrierea cursului. Sunt date toate detaliile despre ce contin filmele in cuprinsul cursului. Imaginile editate in curs sunt in galeria de mai sus (3 dintre ele sunt prezentate interactiv cu before/after la mouse over). La Ce primesti in pachet sunt trecute filmele si psd-urile (sunt sursele Photoshop)

Parerea ta despre acest curs