Loading Events

« All Events

Peisaje la Magura, Pestera, Sirnea

September 19 @ 5:00 pm - September 22 @ 11:00 am

RON1250

In septembrie vremea incepe sa devina capricioasa. Toamna bate la usa iar natura incepe sa se schimbe. Isi fac aparitia ploile si asta intotdeauna duce la fotografii interesante. Hai cu mine in zona Brasovului sa exploram sate pitoresti de munte situate intre Bucegi si Piatra Craiului. Vom fotografia peisajul rural din satele Magua, Pestera si Sirnea. Seara vor fi prezentari de fotgorafie si discutii pe marginea fotografiilor realizate. Cei care doresc, pot sa idi aduca un laptop sau tableta si sa discut cu ei despre modalitatile de editare in Lightrom si/sau Photoshop pe fotografiile realizate la workshop.

Deasemenea, participantii pot aduce un mic portofoliu de cateva fotografii pe care sa il prezinte in cadrul workshopului si pe care sa primeasca sugestii si sfaturi.

Cazarea se face in camere de doua persoane cu baie proprie. In pret este inclusa participarea, cazarea, micul dejun si masa de seara. Suplimentul de single este 600RON

Workshopul se adreseaza tuturor pasionatilor de fotografie chiar daca sunt incepatori sau avansati, detin sau nu apratura foto. Fiecare va gasi informatii utile iar cu fiecare participant voi discuta la nivelul sau de pregatire tehnica si artistica in fotografie.

Pentru rezervare foloseste formularul de sfarsitul postarii sau trimite un email la tomabonciu@gmail.com cu titlul “Workshop Holbav 2024

Details

Start:
September 19 @ 5:00 pm
End:
September 22 @ 11:00 am
Cost:
RON1250
Event Category:

Venue

Brasov

Organizer

Toma Bonciu

Toma Bonciu - fotografie fine art