Loading Events

« All Events

Peisaje si Cascade in Cheile Bicazului

November 14 @ 5:00 pm - November 17 @ 11:00 am

RON1350

In luna noiembrie peisajul devine mohorat. Natura scapa de frunze iar crengile copacilor devin golase. Acest peisaj aparent neinteresant ofera insa oportunitatea de a explora aceasta latura diferita a naturii. Imaginile transpira practica o usoara tristete si apasare. In aer se citeste apropierea iernii. Cascadele si forta pietrei muntelui arata insa foarte bine in aceasta perioada. Hai cu mine in Cheile Bicazului sa fotografiem un peisaj colturos aproape dar puternic si interesant. Cascadele vor reprezenta unul din punctele de focus, impreuna cu explorarea stancilor ce pazesc drumul de o parte si alta. Ne vom aventura dimineata devreme, pe intuneric, pe cararile din spatele stancilor din Cheile Bicazului si vom urca deasupra peisajului pentru a surprinde lumina calda a rasaritului.

Discutiile de la pensiune se vor concentra pe viziunea mea asupra fotografiei de peisaj si pe marginea fotografiilor facute de participanti pe parcursul workshopului. Poti sa iti aduci cu tine si un laptop si sa discutam despre editare sau un mic portofoliu de fotografii pentru a primi sugestii si sfaturi.

Cazarea se face in camere de doua persoane cu baie proprie. In pret este inclusa participarea, cazarea, micul dejun si masa de seara. Suplimentul de single este 600RON

Workshopul se adreseaza tuturor pasionatilor de fotografie chiar daca sunt incepatori sau avansati, detin sau nu apratura foto. Fiecare va gasi informatii utile iar cu fiecare participant voi discuta la nivelul sau de pregatire tehnica si artistica in fotografie.

Pentru rezervare foloseste formularul de sfarsitul postarii sau trimite un email la tomabonciu@gmail.com cu titlul “Workshop Cheile Bicazului 2024


Details

Start:
November 14 @ 5:00 pm
End:
November 17 @ 11:00 am
Cost:
RON1350
Event Category:

Organizer

Toma Bonciu

Venue

Cheile Bicazului

Toma Bonciu - fotografie fine art